jom kwn2 politik..

By pulasperut on 6/16/2009 09:28:00 PM

Filed Under:


1st of all, aku mintak maaf byk2 sb da lame xsay hi kat korang.. bz sesangat!!


2nd of all, aku nak announce kat kwn2 yg agk2 ade ckit jiwe politik kat dlm tubuh die, jom pakat2 bukak blog manekurai2009 utk pkembangan trkini n mklumat yg bkaitan dgn pilihanraya manek urai pd 14hb julai nanti.


pasai ape aku ajk kwn2 bukak blog ni? pasai aku pun ade mnulis gak ckit2 kat situ. hehe.. dah!

1 comments for this post

Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

Posted on June 17, 2009 at 11:32 PM  
Blog Widget by LinkWithin